Aklıma geldi de 10

Sonunda sayın dinleyicilerim 100 olmuş, çok sevinçliyim. Neden sevinçli olduğumu bilmiyorum. Bir anlamı da yok zaten. Sadece düz bir rakam oldu, en yakın yüzlüğe yuvarlanmış oldu, iyi de oldu. Bunun için tüm dinleyicilerime ve özellikle 100. dinleyicim olan  LoveMeorLeaveMe'ye teşekkür ediyorum.

Ödül veremiyoruz biz sembolizasyon yetkilileri olarak, sadece reklam verebildim biraz galiba. Tekrar teşekkürler. Hepinizi seviyorum her ne kadar tam olarak tanışmıyor olsak da ve her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız (klişeyi de yapıştırarak).

Yorumlar

  1. yerim senii :) ben de çok sevinmiştiim hatta her sıfırlı rakamda seviniyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Sınavlar falan berbat,dersler zor... Ama hala umudumu kaybetmedim,aldığım 8 dersin 7'sini vericem! Elimden gelen herşeyi yapıyorum millet götünde pireleri uçuşturarak uyurken ben sabahın 7'sinde kalkıp tıpış tıpış okula geliyorum. Fizik 2 denen dersi 4.cü defa almama rağmen vizesinden 20 alınca gittim hocanın yanına konuştum... Dedim böle böle... Artık Fiziğe haftada 4 kez giricem! Ben bekliyordum ki 'yavrumm yazık sana off haline bak' falan diycek... Gayet ciddi bi şekilde 'Tamam o zaman diğer gruplada gel kafana iyice girsin' dedi. Ama benim sözel beynim sayısal olan hiçbirşeyi anlamamakta kararlı sanki. Yine de elimden geleni yapıyorum. Hatta fizik 2'nin en kolay konusu olan seri bağlar ve elektrik bağları gözüm kapalı yapıyorum!

    İçimde sürekli bir ağlama hissi var,ama dışarıdan baktığında çok mutlu,şımarık bir halim var. En büyük korkum babamın özel yurtta değilde Bay K'de kaldığımı öğrenmesi. Of herşey çok karıştı ?!?
    Yalan yalanı doğurur derlerdi inanmazdım. 'Eee yurt arkadaşların nasıl?' dediğinde 'Aaaa evet gayet iyiler' diyene kadar kafamdan kaynar sular akıp akıp gidiyor...
    Hep tedirginlik yani... O yüzden pek huzurlu olamıyorum...

    Ama yine de Bay K'nin yanındayken herşeyi unutuyorum. Hem babamın yüzünü yere eğecek hiç birşey yapmıyorum... En azından bu konuda içim rahat.

    Sürekli mutlu olmak için dua edip,totem falan yapıyorum... Secret'a falan da taktım...
    Yaz da geliyor. Oh mis.
    Evet mutlu olucam,olucaz az kaldı.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar