Bence...




Bence hayatında bir kere bir kıza çok aşık olmuş bir erkekten hayır beklenmemeli. Ötesi var mı? Daha önce sevmiş işte adam deli gibi. Bir daha sevebilir mi yine? Ne bileyim, sanki bence bir daha öyle görmez gözleri, hissetmez kalbi gibime geliyor. Bence kızlar için durum farklı olabilir. Kızlar daha bir sevgi kelebeği oldukları için -ve ben erkeklerden daha iyi sevebildiklerini düşünüyorum yani en azından daha fedakar olabildiklerini- tekrar tekrar, bir öncekinden daha iyi aşık olabileceklerini sanıyorum. He evet ama, aşk öyle yüz kere gelen bir şey değil, bunu asla söylemiyorum. En fazla üç olabilir belki. Bilemiyorum. Ha, istisnalar her zaman olur. Ama şunu da düşünüyorum ki, eğer bir insan iki ya da üç kere aşık olabilmişse çok şanslı demektir. Ama yok, ilkinde takılı kaldıysa, belki ilki de unutulduysa yani aşk bittiyse, ve bir daha aşık olamıyorsa insan, bundan kötüsü yok. Pardon var, hiç aşık olmamış ve olamayacak olanlar var. Üzücü.
Aşk kaç kere gelir, kaç kere gider bilemem ama hoşlandığınız kişi hâlâ eski ama çok etkili sevgilisini düşünüyor mu diye kafayı yemek gerçekten çok kötü. Çok bitirici. Yeni birinin olabilme ihtimalinden de kötü. Yeni biri belki senin önüne geçemeyebilir ama eski hep öndedir aslında. Bitmemişse tabii. Eskisi gider, ama bıraktığı yerinde kalır. Onun da farklı bir yöne gitmesi gerekir ama gider mi bilinmez. Ha hoşlandığınız insan eskiyi çoktan unutmuş olabilir, ama yenisini de bulmuş olabilir. Yani bence her türlüsü kötü hepsi hepsi.

Yorumlar

  1. kötü evet. sadece biraz düşünme yetimizden feragat etmemiz lazım zaman zaman. belki de çoğu zaman. sadece bir kez aşkı yaşayan erkek, dediğin gibi düşünür ki onun gibisi gelmez, başkasını istemiyorum. sadece onu istiyorum der. ardından da paronayaya bağlar. acaba şimdi napıyor, kimle sevişiyor ? ne sevişmek mi?! siktir.. kendini yer bitirir. bilmiyorum hatun kısmı napar ne eder. 2. yi yaşadıysa eğer, oho. lan ben hep aynı şeyi yaşıyorum zaten diyerekten, koy göte rahvan felsefini devreye sokar. sokması gerekir. sokamıyorsa ölsün zaten. abi çok gereksiz mevzular bunlar ya, kafam iyi yazıyorum ben de ha. dert ettim kendime :(

    YanıtlaSil
  2. hatun kısmısı da böyledir işte, ilk kez de sevse, bi daha da sevse böyle paranoyaklaşır, oraya buraya yazar, anlamaya çalışır, meraktan kudurur. gereksiz gereksiz işler yapar hep :( iyi ki kafan iyi bizden yorum esirgemedin. teşekkür ettik (niye çoğul teşekkür ediyorsam, tek kişiyim halbuseki :D)

    YanıtlaSil
  3. rica ederiz, cümleten. :P işiniz zor diyeyim öyleyse. o değil de tek işiniz bu olsun. tanrı başka zeval vermesin.

    YanıtlaSil
  4. müşteri pardon okuyucu desteğine bayıldım yalnız. 7/24 mevcut mu bu ? :P canlı destek de veriyor musun ?

    YanıtlaSil
  5. bence gerçek aşk 1 kez en fazla 2kez yaşanır..

    YanıtlaSil
  6. susakagizli.
    Hahaha vallahi denk geldi açmışken gördüm cevapladım ama iyiydi güldüm :D bide popüler bloglar gibi yorumcularım fazla olmadığından yorumları biriktirip en son cevaplama gibi bi adetimiz yok :)
    Acı mutluluktur
    Ben de öyle düşünüyorum ama dediğim gibi istisnalar olabilir belki ama ben karşılaşmadım :)

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar