Üşengeç.

Kahvaltı etmeye-oturduğum yerden kalkmaya-müzik dinlemeye-sokağa çıkmaya-sokaktaysam eve gitmeye-gece acıkınca yemek yemeye-gece yatıp uyumaya-sabah kalkıp güne başlamaya-telefon çalınca açmaya-internete girince çıkmaya-ayakkabımı sıkı sıkı bağlamışsam eğilip açmaya-dışarı giderken uzun uzun bağcıklarımı bağlamaya-üzerimi değiştirmeye-su içmeye... bazen o kadar üşeniyorum ki... "Allah'tan" diyorum, "hepsine aynı anda üşenmiyorum bari". Üzerimde psikolojik araştırma yaparak neye hangi zamanlarda üşendiğimi tespit etmeye çalışacağım. Evet.

Yorumlar

  1. Bir sendrom yaşıyor olabilirsin. Yeni bir açılım gerek; belki de yeniden resetlenmen gerek.

    YanıtlaSil
  2. Geçmişim nedir? Şu an ne yaşamaktayım. Asıl olmam gereken yer neresidir? Dedikten sonra bütün negatiflerini bir kenara yazacaksın ve zamanla azaltacaksın. Bütün pozitiflerini de bir tarafa yazarak onu arttırmaya gayret edeceksin. Değerlerini dostlarınla paylaşacaksın. İstişare edeceksin. Kesinlikle zihinsel yorgunluktan kurtulacaksın taa baştan. Ne yazık ki sevdiğin bir iş ortamı da olmamış. Bir aile gibi hak ve hukuk tanıyan mesleğinle ilgili bir yerde işe başlayacaksın. Bunun yanında serbest olarak yeteneklerini geliştireceksin. Şüpheli şeylerden kesinlikle kaçacaksın. iyi niyet ve samimi duygular taşıyan değerlere açık olacaksın. sahte ve imitasyon düşünce ve duygulara yer vermiyeceksin. Bir sabır, biraz dua edeceksin. Her şey güzel olacak. Biz de dualarımızla yanında olacağız.

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler Profösör, gerçekten aslında herkesin pozitifleri ve negatifleri için bir şeyler yapması lazım. Çok yararlı olacağına eminim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar