Erdem Yener - Rüyalar Kızı


Erdem Yener'den biraz bahsetmek istiyorum yeni şarkısını burada paylaşırken. Belki de çoğumuz onu 'fasülye' karakteriyle televizyondan tanıdık. Sonra deştikçe neler çıktı neler. Onu ilk gördüğümde gerçekten çok hoşuma gitmişti, mimikleri beni benden almıştı. Nasıl güzel güldürüyordu beni. Bilirsiniz kadınlar kendini güldüren erkeklerden hoşlanır, e haliyle bende yer etti kendisi. Sonra araştırdım ve aslında hayatında müziğin daha önemli bir yeri olduğunu, müzik yaptığını öğrendim. 'Geç' şarkısını dinleyip beğendim ilk olarak. Aslında yine de çok sıkı takipçisi sayılmam çünkü genelde rock müzik dinlemiyorum. Ama buna rağmen sevdim şarkılarını düşünün. Şimdi bir de 'Rüyalar Kızı' geldi. İlk dinlendiğinde kötü gelen sonradan içinde yer eden şarkılar vardır ya, hah işte hiç öyle değildi. Gayet ilk dinlediğimden beri etkilendim şarkıdan. (hah işte aynen öyle diyeceğimi sandınız dimiii) Yine de ben onu sitcomlarda çokça görmek istiyorum. Hatta nasıl oldu da bu güne kadar Gülse Birsel ile hiç çalışmadığını da merak ediyorum. Zira Gülse Birsel'e de bayılırım ve çok başarılı bir yapımcı bulurum kendisini. Buradan Gülse Birsel'e sesleneyim bir mucize olup da duyarsa diye lütfen daha önce şaapmadıysanız bir teklif gönderin şu çocuğa çok güzel olur gerçekten. Ne diyordum? Bayılıyorum kendisine öyle böyle değil, bir insan bu kadar tatlı olur diyorum. Paylaştığım şarkısını dinlemenizi tavsiye ederim.

Bu da Erdem'i bulmuşken kaçırmayan kız pozu. Çirkin çıkmışız ama idare edin.
(Geçen seneki billboard)

Yorumlar

  1. hepimiz onu "yok artık" diye tanıdık. Esmer kavruk adam pelenin yarın gel brezilya milli takımında başla dediği karakterdi. Sonra müzikleri. Avea reklamları. Insanlar alemi. Iyidır. Hoştur. Doğaldır.

    YanıtlaSil
  2. erdem yener beni her zaman şaşırtan şahsiyet. foto da süper :)

    YanıtlaSil
  3. Kısaca Fd
    Haklısın verdiğin bilgiler doğru ben ayrıntıya girmeden sadede geldim senin bu bilgileri yorumda belirtmen hoşuma gitti teşekkürler :)

    Mia Wallace
    Teşekkürler Mia :) Beni de hem şaşırtan hatta büyüleyen adam. Hatta rüyamda gördüm bu sabaha karşı mutlandım :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar