Konuşalım mı?

Ya da ben konuşayım siz dinleyin. Ve oldukça kişisel bir yazı olacak baştan uyarayım. Amacım ne? Yazmak kendimi iyi hissettirecek her zamanki gibi. Çünkü bazen kimseye anlatamadığın şeyleri yazarsın, okuyanın anlayıp anlamaması seni bu ruh halindeyken pek ilgilendirmez.
Bazı dönemler oluyor, kendimi sürekli değersiz hissedecek şeyler yaşıyorum ya da hassas bir ruh haline giriyorum. Sanki her şey üst üste geliyor ve kimse tarafından önemsenmediğimi hissediyorum o dönemlerde. Aniden kaybolup gitsem yokluğum fark edilmeyecekmiş gibi. Bazen sevgim, dostluğum, hiç değilse insanlığım yetmiyormuş gibi kimseye. Düşmanını bile önemserken insan, sana sen yokmuşsun gibi hissettiriliyorsa tabii ki sosyal yaşamın da bir anlamı kalmıyor. Bilmem nedendir, sanki görünmezsin ve hiç hayatlarında bulunmamışsın gibi davranıyorlar. Dediğim gibi bu bir dönem mi ve kimin dönemi -benim mi onların mı- bilmiyorum. Ama böyle anlarda çocukluğumu daha bir hatırlıyorum. Bu sefer daha bir kabuğuma çekilip bu dönemin geçmesini bekliyorum. Bu dönem geçtiğindeyse; kimse beni hatırlamıyor, sanki yüz yıllık bir uykudan uyanmışım gibi herkes yeniden tanışılacak yabancılar oluveriyor. Kaybediyorlar beni umursamadan, kayboluyorum. Bulmaya çalışansa yok.
Ben bana yeterim diye yine kendimi kandırıyorum.

Dünya üzerinde bize yüklenen ağır yüklerden arada bir başımızı kaldırmaya fırsatımız olduğunda bunları hissediyorsak ölüden farkımız ne ki?

Yorumlar

  1. Sanal alem de olsa, ben bu profili hiç bırakmadığılmma göre; bugünkü paylaşımın muhatabı sayılmamam sayılır. İnsanlar vurdumduymaz olmuş. İki yüzlü ve sorumluluklardan kaçan. İnanır mısın gölgeme bile dikkat ederim ben. Hele yaz günlerinde gölgemi çiğrememeye, ve üzerine ayak basmamaya dikkat ederim. Biraz mizah gibi alacaksın ama; en azından bir tebessüm oluşturuz. Bir dost olarak bu blog var oldukça da ziyaretsiz bırakmayacağım. Belli mi olur, belki bir yaraya merhem oluruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, tabii ki oluyorsunuz yorumlarınızla

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar